INFO afdaling SEMOIS

staten van de semois

Info Kayak Semois Descente Autorisée
Navigatie toegelaten tussen 9:30 en 8:00 pm

Het verkeer van kajaks is toegestaan. Lla Région Wallonne machtigt de praktijk van het kayakken op de Semois. Het peil (flow) van Semois ligt tussen de hulprem 2.2 m3 / 50 m3/.

Info Kayak Semois Descente Autorisée
Navigatie toegelaten tussen 9:30 en 5:00 pm

Het verkeer van kajaks gevaar kan worden verboden. Het Waalse Gewest kan verbieden de praktijk van het kayakken op de Semois. Het peil (flow) van Semois ligt dicht bij waarden (hulprem 2.2 m3 / of 50m3/). Het is beter om te controleren of de dag van je exit.

Info Kayak Semois Descente Interdite
Het verkeer van kajaks is verboden vandaag

Het verkeer van kajaks is verboden. (In België) het Waalse Gewest verbiedt het gebruik van de kajak op de Semois. Het peil (flow) van Semois niet ligt tussen de hulprem 2.2 m3 / en 50m3/. ( Korte periode).

Info Kayak Semois Descente Interdite
Het verkeer van kajaks is verboden

Het verkeer van kajaks is altijd verboden. (In België) het Waalse Gewest verbiedt het gebruik van de kajak op de Semois. Het peil (flow) van Semois niet ligt tussen de hulprem 2.2 m3 / en 50m3/. ( Lange tijd).

kayak-semois-ouvert-circle

30/05/2024

Het verkeer van kajaks op de Semois is toegestaan.

Info Semois kajak
 

Info Semois is: alle informatie over kajakken op de Semois.(Dagen van verplichte sluitingen,Semois stroom,te gevaarlijk of te zwak…) Inderdaad,dankzij de info van Semois bent u namelijk meteen op de hoogte van de verboden en vaartijden.
Kajakken op de Semois is afhankelijk van de weersomstandigheden.

In geval van hevig regen : Het waterniveau kan van dag tot dag aanzienlijk variëren.Wat ons dwingt de activiteit om veiligheids-redenen te sluiten
In geval van droogte : Het Waals Gewest kan de praktijk van de kajakken op de Semois verbieden om redenen van milieubescherming
De betalingen zijn aanvaard tenmiddel van de kaart of contante betalingen.